Felhasznált alapanyagok

SAINT-GOBAIN SEKURIT / autóüvegek

A Saint Gobain Sekurit a világ három vezető autóüveg gyártójának egyike. Európában minden második gépkocsi gyárilag Saint-Gobain Sekurit üvegezéssel kerül forgalomba! A Saint-Gobain SEKURIT márkanév garancia a legmagasabb szintű minőségre!


NORDGLASS / autóüvegek

A több mint 10 éves gyártói múlttal rendelkező és a 10 milliós darabszámot is túllépő európai gyártó, amely mind az 5 kontinensen jelen van autóüvegeivel, megbízható partnerünk és minőségi beszállítónk már hosszú évek óta.


FUYAO GLASS / autóüvegek

A kínai FUYAO GLASS az ázsiai autóüveg gyártás meghatározó minőségi szereplője, aki mára már számos európai prémium márka első számú beszállítója is lett. Ezzel elismerve és garantálva az első osztályú minőséget!


XINYI GLASS / autóüvegek

A szintén kínai Xinyi Glass Holding a távol keleti autógyártás egyik legnagyobb beszállítója, az Ázsiában gyártott gépkocsik jelentős részét Xinyi üveggel szerelik, többek között gyári beszállító a Hyundai-nál és a Nissan prémium márkájába az Infiniti-be is Xinyi üveget szerelnek gyárilag.


SIKA / ragasztás technika

A svájci Sika márkanév közel 100 éve egyet jelent a minőséggel, és a magas színvonalú ragasztás technikával. Autógyárak, mint pld a BMW, Mercedes, Chrysler, Ford, GM, Nissan, Renault, Toyota, VW is a SIKA-t használják autóüvegeik beragasztásához. Ezért merjük nyugodt szívvel az Ön autójánál is a SIKA ragasztókat használni és vállalni a 10 év beszerelési garanciát!

További SIKA videók »

Hívjon, hogy segíthessünk! +36 (72) 516-850

Casco kárrendezési partnereink

Casco partnerünk az Allianz Casco partnerünk a Uniqa Casco partnerünk a Generali Casco partnerünk a Groupama Casco partnerünk az Union Casco partnerünk az Aegon Casco partnerünk a K&H Casco partnerünk a Pannónia Casco partnerünk a Signal Casco partnerünk a Wáberer Casco partnerünk a Porsche Casco partnerünk a TIR